top of page

Apostolou Christos

Προγραμματιστής και μελλοντικός γεωπόνος

Phone:

+30 6944042251

Email:

Δημοσιογραφικές αναφορές για τις εφαρμογές μου

Counter Agriculture

Αναφορικά για την εφαρμογή: 

Η εφαρμογή Counter Agriculture στοχεύει να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για γεωπόνους όσο και για παραγωγούς. Είναι η πρώτη εφαρμογή άμεσης ενημέρωσης και βοήθειας σε αγρότες και γεωπόνους σχετικά με την πλήρη φυτοπροστασία των καλλιεργειών. Ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής μπορεί να ενημερωθεί γεωπόνος και αγρότης σε σχέση με τον έλεγχο και την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία διαφόρων καλλιεργειών. Η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος 55+ καλλιέργειες, αλλά θα προστεθούν περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή είναι μια βάση δεδομένων όπου κάθε γεωπόνος και κάθε αγρότης θα μπορεί επιπλέον να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο e-book που θα μπορεί ο καθένας να έχει στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορεί ανατρέξτε στις απαιτούμενες πληροφορίες. Οι πληροφορίες για την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία και έλεγχο επιτυγχάνονται μέσω προφορικών πληροφοριών και φωτογραφιών καθώς έχει προστεθεί μια μεγάλη βάση δεδομένων εικόνων. Γνωρίζουμε ότι κάθε περιοχή έχει τα δικά της προβλήματα είτε είναι οξύτερα από κάποια άλλη είτε πιο σπάνια. Για παράδειγμα, η υποβολή σχολίων σχετικά με το πού εμφανίζονται περισσότερο ορισμένες ασθένειες θα βοηθήσει πολύ στη συγκέντρωση απόψεων και εμπειριών που αργότερα θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός δικτύου μεταξύ αγροτών και γεωπόνων.

Αναφορές για την εφαρμογή(Πατήστε πάνω στις ιστοσελίδες και διαβάστε τα άρθρα):

Samsung Galaxy S20+ Screenshot 0.png
Samsung Galaxy S20+ Screenshot 1.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 2.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 3.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 4.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 6.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 7.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 5.png

Natage

Αναφορικά για την εφαρμογή: 

Ονομάζεται Natage που προέρχεται από την Εθνική Κληρονομιά, δηλαδή εθνική κληρονομιά. Στοχεύει στην -εθελοντική- οργάνωση φωτογραφικού υλικού Φυτών, Θηλαστικών, Πτηνών, Ερπετών, Ψαριών του Γλυκού Νερού, Εντόμων, Λοιπών Ασπόνδυλων, Μανιταριών, Φυτών, Υποβρύχιας Ζωής από όλη την Ελλάδα. Η εφαρμογή θα είναι η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια της Ελλάδας.

Η εφαρμογή θα αρχίσει να συλλέγει φωτογραφίες από τους χρήστες. Μέσω της εφαρμογής θα εντοπιστούν τα φυτά που θα υποβάλουν οι χρήστες. Φυσικά, λεπτομέρειες σχετικά με το μέρος θα προστίθενται σε κάθε αίτημα.


"Η εφαρμογή Natage προέρχεται από την Εθνική Κληρονομιά, δηλαδή την εθνική κληρονομιά. Η εφαρμογή στοχεύει στη συσσώρευση πληροφοριών σε σχέση με την εθνική κληρονομιά της άγριας ζωής. Μια μεγάλη βάση δεδομένων φωτογραφικού υλικού διαφόρων ειδών φυτών, πτηνών, θηλαστικών, αμφιβίων, ερπετών, εντόμων και άλλα έχουν δημιουργηθεί.Στόχος της εφαρμογής είναι η συνεχής ενημέρωση της βάσης δεδομένων των φωτογραφιών που καθορίζουν την κληρονομιά της άγριας ζωής στην Ελλάδα.Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν φωτογραφίες και έτσι να συνεισφέρουν εθελοντικά σε αυτήν την ενημέρωση βάσης δεδομένων.

Η υποβολή θα διασφαλίσει ποια είδη ζουν και σε ποιες περιοχές, αφού υπάρχει ένας Ζωντανός χάρτης που ενημερώνεται συνεχώς όταν κάθε χρήστης υποβάλλει τη φωτογραφία του. Κάθε χρήστης που υποβάλλει τις φωτογραφίες θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα για τη φωτογραφία, χωρίς να επιτρέπεται η αντιγραφή και η τροποποίηση. Έτσι μέσω της εφαρμογής θα δημιουργηθεί μια τεράστια ελληνική εγκυκλοπαίδεια».

Σε συνεργασία με επιστήμονες και φυσιολάτρες.

Αναφορές για την εφαρμογή(Πατήστε πάνω στις ιστοσελίδες και διαβάστε τα άρθρα):​

Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 4.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 3.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 2.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 1.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 0.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 5.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 6.png

ΦύτεψεΤο!

Αναφορικά για την εφαρμογή: 

Παίξτε το παιχνίδι, Φυτέψτε το, ολοκληρώστε τα κομμάτια με επιτυχία (Πιο συγκεκριμένα, όταν ο χρήστης ολοκληρώσει όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, θα έχει συμβάλει στη φύτευση περίπου 5 δέντρων.) Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να «φυτέψει» στο μυαλό όλων μας τα πιο βασικά λόγια που έχουν σε σχέση με το περιβάλλον και ταυτόχρονα να εισπράξουν ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί στη ΜΚΟ αναδάσωσης.

Αναφορές για την εφαρμογή(Πατήστε πάνω στις ιστοσελίδες και διαβάστε τα άρθρα):​

Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 0.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 1.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 2.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 3.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 4.png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 6.png

PANICosGR

Αναφορικά για την εφαρμογή: 

Η εφαρμογή PANICosGR είναι ένας «συναγερμός» που επιτρέπει σε ένα άτομο υπό πίεση και που χρειάζεται βοήθεια να στείλει γρήγορα και αθόρυβα ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιλέξτε εύκολα και απλά τις επαφές έκτακτης ανάγκης (τηλέφωνα συγγενών και φίλων) και μέσω του κόκκινου κουμπιού, ειδοποιήστε τους αμέσως σε περίπτωση βοήθειας.

Η εφαρμογή θα στείλει αμέσως ένα SMS του τύπου "Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια" μαζί με την τοποθεσία σας (GPS) σε όλες τις επαφές έκτακτης ανάγκης που έχετε συνδέσει! Μέσω της εφαρμογής PANICosGR μπορείτε να καλέσετε άμεσα και αθόρυβα βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Πολλοί κίνδυνοι προκύπτουν ξαφνικά (π.χ. ληστεία, βιασμός, απαγωγή, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, σεξουαλική παρενόχληση, τροχαία κίνηση, πυρκαγιά κ.λπ.) και άλλοι φυσικά είναι αναμενόμενοι (π.χ. νοσηλεία, ψυχολογία οικογένειας, ενδοσχολική ψυχολογία). Άρα για λόγους ασφαλείας και πρόληψης η κατοχή του PANICosGR είναι απαραίτητη.

Πώς λειτουργεί; // Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα μηνύματα του κινητού σας για να στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις βοήθειας στις επαφές έκτακτης ανάγκης που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να επιλέξετε έως και τρεις επαφές. Όταν πατήσετε παρατεταμένα το ΚΟΚΚΙΝΟ κουμπί, τότε θα σταλεί αυτόματα ένα μήνυμα έκτακτης ανάγκης σε αυτές τις επαφές μαζί με την τοποθεσία σας (Εάν η τοποθεσία του είναι δυνατή, τότε θα προστεθούν το γεωγραφικό πλάτος, το υψόμετρο και η διεύθυνση). Ταυτόχρονα, ο ήχος θα εγγραφεί (αυτόματα και με διαφάνεια) από το κινητό σας τηλέφωνο για 1 λεπτό.

Σχετικές πληροφορίες & δήλωση δημιουργού εφαρμογής // Αυτή η εφαρμογή-βοηθός δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Χρήστο. «Το 2021 σημειώθηκαν φρικτά περιστατικά βίας κατά των γυναικών και 13 δολοφονίες που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία. η σεξουαλική παρενόχληση, η καθυστερημένη μεταχείριση ανθρώπων που την χρειάζονται πραγματικά κ.λπ., ήταν το έναυσμα για να δημιουργήσω μια εφαρμογή που μπορεί να σώσει αμέτρητες ψυχές με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο χρόνος λέγεται ότι είναι ο καλύτερος δάσκαλος, αλλά δυστυχώς πάντα σκοτώνει Οι μαθητές του. Έτσι, η εφαρμογή PANICosGR ήρθε για να ειδοποιήσει τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν όταν τη χρειάζεστε πραγματικά. Η εφαρμογή μου είναι μια ευκαιρία να υποστηρίξετε κακοποιημένες γυναίκες, γυναίκες που υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση, άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη και η ζωή τους κρέμεται στην ισορροπία για λεπτά σε δευτερόλεπτα. Εκείνη τη στιγμή όλοι οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια πλημμυρίζουν από πανικό, από προσπάθεια να κρύψουν μια γυναίκα, από ψυχική και σωματική παράλυση, φωνές, ακόμα και συγγνώμη, αρκεί να τελειώσει ο εφιάλτης που βλέπει κάποιος άλλος. Αυτό μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι δικαίωμα του καθενός, ελευθερία και ευτυχία, που είναι άλλωστε ο στόχος της ζωής μας, που έχει ο καθένας μας. Βάλτε το PANICosGR στη ζωή σας και σπρώξτε το με στόχο την ελπίδα. Σε ένα αμφιλεγόμενο μέλλον, ας δώσουμε ελπίδα στις ψυχές μας. "

Αναφορές για την εφαρμογή(Πατήστε πάνω στις ιστοσελίδες και διαβάστε τα άρθρα):​​

Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 0 (1).png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 1 (1).png
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 3 (1).png

Γέφυρα ΖΩΗΣ

Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 0_result.jpg
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 1_result.jpg
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 2_result.jpg
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 3_result.jpg
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 4_result.jpg

Αναφορικά για την εφαρμογή: 

Η Γέφυρα ΖΩΗΣ αποτελεί την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να βοηθηθείς αλλά και να βοηθήσεις ανθρώπους με αυτοκτονικές σκέψεις ή τάσεις. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας πόρος πρόληψης αυτοκτονιών τσέπης γεμάτος χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία που θα βοηθήσουν να παραμείνουν ασφαλείς οι άνθρωποι σε κρίσεις μελαγχολίας και αυτοκτονίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εάν έχετε σκέψεις αυτοκτονίας ή εάν ανησυχείτε για κάποιον άλλο που μπορεί να σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Πως λειτουργεί;  //


Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Απέχετε μόνο λίγα βήματα από την υποστήριξη κρίσης, εάν τη χρειάζεστε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στις δυνατότητές του και να βρείτε τα εξαρτήματα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και εμπιστευτική. 


Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ έχει ορισμένες δυνατότητες όπου μπορείτε να συμπληρώσετε για να εξατομικεύσετε την εφαρμογή:
• Το πλάνο Ασφάλειας σου : συμπληρώστε ένα σχέδιο για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς σε μια κρίση.
• Το κουτί ΖΩΗΣ: ένα μέρος για να ανεβάσετε φωτογραφίες που σας εμπνέουν για ζωή.
• Το πλάνο ευεξίας σου : δημιουργήστε ένα σχέδιο που θα σας βοηθά να φροντίζετε τον εαυτό σας.
• Λόγοι Ζωής : επιλέξτε τους προσωπικούς σας λόγους.


Μπορεί να είναι χρήσιμο να προσθέτετε πραγματάκια εντός της εφαρμογής σε μια στιγμή που νιώθετε καλά, ώστε να είναι εκεί όταν τα χρειάζεστε. Αυτή η εφαρμογή προορίζεται ως εργαλείο αυτοβοήθειας και εκπαίδευσης.

Αναφορές για την εφαρμογή(Πατήστε πάνω στις ιστοσελίδες και διαβάστε τα άρθρα):​

Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 7_result.jpg
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 7_result.jpg
Samsung Galaxy S20 Ultra Screenshot 6_result.jpg

Ksou Ksou

Αναφορές για την εφαρμογή(Πατήστε πάνω στις ιστοσελίδες και διαβάστε τα άρθρα):​